Vind een locatie bij u in de buurt

 

Peuterspeelzaal Apeldoorn

Zoekt u een professionele peuterspeelzaal in of nabij Apeldoorn? Kies dan voor een peuterspeelzaal van Kinderopvang OOK. Met 20 peuterspeelzalen in de regio is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Kinderopvang OOK heeft meer dan 20 jaar ervaring en onze pedagogische medewerkers geven elk kind tussen de 0 en 4 jaar alle aandacht en uitdaging die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.


De voordelen van een peuterspeelzaal

Bij alle peuterspeelzalen van Kinderopvang OOK doen kinderen spelenderwijs met leeftijdsgenootjes spelervaringen en vaardigheden op die van pas komen als voorbereiding op de basisschool. Zij leren omgaan met andere volwassenen en regels die gelden in een groep. Er is heel veel aandacht voor de taalontwikkeling.


Lieve en deskundige pedagogisch medewerk(st)ers

De pedagogisch medewerk(st)ers kennen de kinderen goed. Ze bieden activiteiten of materialen aan, waardoor uw kind weer nieuwe ontdekkingen kan doen. Ze houden rekening met wat een kind boeit. Hoe we dat doen kunt u lezen bij pedagogisch beleid. 


Peuterspeelzaal Apeldoorn met maatschappelijke betrokkenheid

Onze peuterspeelzalen staan niet op zich, maar maken deel uit van de samenleving. Daarom werken wij nauw samen met de scholen waarin wij gehuisvest zijn. Dit biedt de kinderen optimale kansen op een doorgaande ontwikkelingslijn .

Korting in VVE peuterspeelzalen

Kinderopvang OOK heeft ook VVE peuterspeelzalen, die door de gemeente Apeldoorn worden gesubsidieerd. Kinderen met een speciale verwijzing van Verian krijgen voorrang bij plaatsing op deze speelzalen en kunnen gebruik maken van een kortingstarief.


Kom kennismaken in een van onze peuterspeelzalen

Het is altijd mogelijk om een peuterspeelzaal van Kinderopvang OOK vrijblijvend te bezoeken. Het is dan wel prettig als u vooraf een afspraak voor een rondleiding maakt. Dan zorgen wij ervoor dat we alle tijd hebben om uw vragen te beantwoorden en u alles laten zien. Kijk hier voor telefoonnummers van peuterspeelzalen.