Peuterplusprogramma

 

Elk dag wordt er gewerkt volgens een vast dagritme. Hierdoor weten kinderen waar ze aan toe zijn. Vrij spel wordt afgewisseld met groepsactiviteiten, aan tafel of in de kring. Dan wordt er voorgelezen en worden liedjes gezongen of bijvoorbeeld bewegingsspelletjes gedaan. Dit is ook het moment om fruit te eten en te drinken. Alle materialen en activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd. Kinderen die willen knutselen kunnen hun hart ophalen. Als ze eenmaal aan de slag gaan met klei of plaksel, verf of een schaar, ontstaan vanzelf de mooiste dingen. En soms bereiden de pedagogisch medewerksters werkjes voor, die door de kinderen op hun manier kunnen worden afgemaakt. Kinderen die geen zin hebben in creatieve activiteiten, hebben keus genoeg om iets anders te doen. Er is heel ander speelgoed dan thuis. In de poppenhoek kunnen poppenmoeders en –vaders naar hartenlust koken, poppen verzorgen of doktertje spelen, al dan niet in bijpassende kledij. Er is een bouwhoek, een autohoek, er zijn veel puzzels, constructiemateriaal en spelletjes voor aan tafel. Trompie heeft een fantastische tuin vol klim- en klautertoestellen, een glijbaan en een grote zandbak. De baby’s kunnen veilig in een afgeschermd deel buitenspelen. 

Loopfietsen kado!


Afgelopen zaterdag 18 april hebben Imke en Finn namens Kinderopvang OOK van Stappenbelt Specialized Concept Store 12 loopfietsen in ontvangst mogen nemen inclusief bijbehorende veiligheidshelmpjes. Deze fietsen zijn bedoeld om te gebruiken door de kinderen van onze kinderdagverblijflocaties.

lees meer ▶

Nieuw: OOK-klein!

47 weken opvang op jaarbasis! Mogelijk bij onderstaande locaties: Kinderdagverblijf Samsam, Kinderdagverblijf Het Kleine Woud, Kinderdagverblijf Kindervilla Roezemoes, Kinderdagverblijf De Kindertuin

lees meer ▶

De fitste van Nederland

Een evenement voor het hele gezin! Kinderen die een locatie van Kinderopvang OOK bezoeken en tussen de 2 en 5 jaar oud zijn kunnen gratis deelnemen! Voor de BSO Kids een uitdagende run! Schrijf je snel in en hopelijk tot de 18e april!

lees meer ▶

Meer nieuws berichten ▶

 

Copyright © Kinderopvangook - Apeldoorn

Software cliŽnt support | links | contact

Kinderopvang OOK - Apeldoorn