Peuterplusprogramma

 

Elk dag wordt er gewerkt volgens een vast dagritme. Hierdoor weten kinderen waar ze aan toe zijn. Vrij spel wordt afgewisseld met groepsactiviteiten, aan tafel of in de kring. Dan wordt er voorgelezen en worden liedjes gezongen of bijvoorbeeld bewegingsspelletjes gedaan. Dit is ook het moment om fruit te eten en te drinken. Alle materialen en activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd. Kinderen die willen knutselen kunnen hun hart ophalen. Als ze eenmaal aan de slag gaan met klei of plaksel, verf of een schaar, ontstaan vanzelf de mooiste dingen. En soms bereiden de pedagogisch medewerksters werkjes voor, die door de kinderen op hun manier kunnen worden afgemaakt. Kinderen die geen zin hebben in creatieve activiteiten, hebben keus genoeg om iets anders te doen. Er is heel ander speelgoed dan thuis. In de poppenhoek kunnen poppenmoeders en –vaders naar hartenlust koken, poppen verzorgen of doktertje spelen, al dan niet in bijpassende kledij. Er is een bouwhoek, een autohoek, er zijn veel puzzels, constructiemateriaal en spelletjes voor aan tafel. Trompie heeft een fantastische tuin vol klim- en klautertoestellen, een glijbaan en een grote zandbak. De baby’s kunnen veilig in een afgeschermd deel buitenspelen. 

Open huis bij KDV De Toermalijn in het Kristal!


Zondag 29 maart tussen 11.00 - 13.00 uur.
Wat is er te doen: - sapje drinken bij onze sappenbar (proef hoe lekker een gezond voedingsbeleid is!) - rondleiding op de locatie (toelichting op de mogelijkheden die we bieden) - diverse activiteiten op de groepen - springkussen - gratis opvang voor uw kind(eren) voor als u de kledingbeurs in het Kristal wilt bezoeken!

Kids Yoga!

De kennismakingslessen Kids Yoga blijken een succes! Daarom willen wij deze lessen een structureel karakter geven. Start vanaf vrijdagmiddag 13 maart van 15.30-16.30 uur bij KDV De Toermalijn - het Kristal.

2 dagen gratis incidentele opvang voor vaste klanten

Ouders met een contract voor KDV of BSO/VSO mogen op jaarbasis 2 (halve)dagen gratis afnemen. Voor meer informatie klik op "lees meer"

Meer nieuws berichten ▶

 

Copyright © Kinderopvangook - Apeldoorn

Software cliŽnt support | links | contact

Kinderopvang OOK - Apeldoorn