Vind een locatie bij u in de buurt

 

Kinderopvang Apeldoorn

Zoekt u professionele kinderopvang voor uw kind in omgeving Apeldoorn? Met meer dan 40 centra voor kinderopvang in Apeldoorn en omstreken is er altijd wel een kinderopvang bij u in de buurt. De pedagogisch medewerkers bij Kinderopvang OOK geven elk kind alle aandacht die het nodig heeft. We hebben meer dan 20 jaar ervaring.


Kinderopvang Apeldoorn met maatschappelijke betrokkenheid

Onze centra voor kinderopvang staan niet op zich, maar maken deel uit van de samenleving. Daarom werken we nauw samen met onderwijsinstellingen en andere kindgerichte organisaties in Apeldoorn e.o. Op deze manier kunnen we zorgen voor een complete en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.


Deskundige pedagogisch medewerk(st)ers

In onze kinderopvang komt elk kind tot zijn recht. Spelenderwijs kunnen kinderen allerlei vaardigheden ontwikkelen. De pedagogisch medewerk(st)ers kennen de kinderen goed. Ze bieden activiteiten of materialen aan, waardoor uw kind weer nieuwe ontdekkingen kan doen. Ze houden rekening met wat een kind boeit. Dit staat beschreven in ons pedagogisch beleid.


Meer dan 40 locaties met kinderopvang in Apeldoorn

Kinderopvang OOK heeft kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau in Apeldoorn e.o. Bekijk ons totale overzicht van kinderopvang bij u in de buurt! 


Kom kennismaken met onze kinderopvangcentra

Het is altijd mogelijk om een kinderdagverblijf of een buitenschoolse opvang van OOK vrijblijvend te bezoeken. Het is dan wel prettig als u vooraf een afspraak voor een rondleiding maakt. Dan zorgen wij ervoor dat we alle tijd hebben om uw vragen te beantwoorden en u alles laten zien. Kijk voor de adressen en telefoonnummers van onze kindercentra op Kinderdagverblijf of BSO.