Vind een locatie bij u in de buurt

 

Kinderdagverblijf Apeldoorn

Zoekt u een professioneel kinderdagverblijf in of nabij Apeldoorn? Kies dan voor Kinderopvang OOK. Met 12 kinderdagverblijven in de regio is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Kinderopvang OOK heeft meer dan 20 jaar ervaring en onze pedagogische medewerkers geven elk kind tussen de 0 en 4 jaar alle aandacht en uitdaging die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.


Kinderdagverblijf Apeldoorn met maatschappelijke betrokkenheid

Onze kinderdagverblijven staan niet op zich, maar maken deel uit van de samenleving. Daarom werken we nauw samen met onderwijsinstellingen en andere kindgerichte organisaties. Op deze manier kunnen we zorgen voor een complete en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. 


Deskundige pedagogisch medewerk(st)ers

In onze kinderdagverblijven komt elk kind tot zijn recht. Spelenderwijs kunnen kinderen allerlei vaardigheden ontwikkelen. De pedagogisch medewerk(st)ers kennen de kinderen goed. Ze bieden activiteiten of materialen aan, waardoor uw kind weer nieuwe ontdekkingen kan doen. Ze houden rekening met wat een kind boeit. Dit staat beschreven in ons pedagogisch beleid. 


12 kinderdagverblijven in Apeldoorn

Kinderopvang OOK heeft 12 kinderdagverblijflocaties in Apeldoorn. Bekijk ons totale overzicht van kinderdagverblijven bij u in de buurt!

Kom kennismaken in een van onze kinderdagverblijven

Het is altijd mogelijk om een kinderdagverblijf van OOK vrijblijvend te bezoeken. Het is dan wel prettig als u vooraf een afspraak voor een rondleiding maakt. Dan zorgen wij ervoor dat we alle tijd hebben om uw vragen te beantwoorden en u alles laten zien. Kijk hier voor de adressen en telefoonnummers van onze kinderdagverblijven.