Vind een locatie bij u in de buurt

 

Inschrijven

Inschrijven bij Kinderopvang OOK? Gebruik het juiste formulier

Uw kind inschrijven bij Kinderopvang OOK is eenvoudig. Net als het doorgeven van wijzigingen. Dat kan direct digitaal, door het juiste formulier aan te klikken, in te vullen en te verzenden. Wilt u meer informatie over de verschillende vormen van opvang en de tarieven. Dan kunt u hier een overzicht vinden.

 

Inschrijfformulieren

Inschrijven en wijzigingen doorgeven kan digitaal of door het downloaden van formulieren. 

 

Wijzigen of opzeggen

Kinderopvang OOK hanteert een opzegtermijn van 1 maand, ook als u een vorm van kinderopvang gedeeltelijk opzegt of als u de vorm van kinderopvangvorm waarvoor u binnen Kinderopvang OOK heeft gekozen, wil veranderen. U kunt gebruik maken van onderstaand formulier of een e-mail sturen naar planning@kinderopvangook.nl (vermeld dan alstublieft ook de naam van uw kind en de locatie).


 

Opvang op maat

Bij Kinderopvang OOK kiest u voor kinderopvang op maat: per dagdeel (KDV) of middag (BSO). Opvang per uur is mogelijk via het gastouderbureau. Opvang wordt geboden op vaste dagen per week, maar u kunt ook voor flexibele opvang bij ons terecht. Neem voor mogelijkheden of voorwaarden voor flexibele opvang contact op met de afdeling Planning en Plaatsing (planning@kinderopvangook.nl) of bel: 088 - 273 00 20.

 

Kies de kinderopvang die bij uw kind past

U kunt zelf aangeven welke locatie uw voorkeur heeft. Heeft u gezien dat we een Sterrenschool, peuterspeelzalen met 3+ programma's en speciale adventure BSO’s hebben? Wilt u daar meer over weten, klik dan op de locatie van uw voorkeur. Wij nodigen u van harte uit om enkele van onze locaties te bezoeken en deze te vergelijken. Zo ontdekt u de verschillen en kunt u besluiten wat het beste bij u en uw kind past.

 

Wanneer wordt uw kind ingepland?

De inplanning gebeurt op de afdeling Planning en Plaatsing op het Centraal Kantoor. Voordat zij uw kind gaan inplannen, nemen zij eerst telefonisch contact met u op. Voor vragen is de afdeling op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 038 - 751 84 70. U kunt hen ook per mail bereiken: planning@kinderopvangook.nl

 

Producten en tarieven

Wilt u weten wat de tarieven zijn van de soort kinderopvang die u wenst? Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of BSO? Klik dan op onderstaande links.

  • mogelijkheden  en prijzen kinderopvangvormen 0-4 jaar
  • mogelijkheden en prijzen kinderopvangvormen 4-13 jaar
  • gastouderopvang: bij gastouder thuis of een Nanny in uw eigen huis

 

Kinderopvangtoeslag

Wilt u meer weten over de kinderopvangtoeslag? Klik dan hier.

 

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

Vraagt u bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aan, dan moet u het registratienummer van het LRK van de locatie die uw kind(eren) bezoek(t)en opgeven. U vindt dit nummer op de pagina van uw locatie of via deze link van de rijksoverheid.


Leveringsvoorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang

Kinderopvang OOK  hanteert de algemene leveringsvoorwaarden, die door brancheorganisatie Kinderopvang (werkgeversorganisatie) samen met Boink (belangenvereniging ouders in de kinderopvang) en de Consumentenbond zijn opgesteld.