Vind een locatie bij u in de buurt

 

Buitenschoolse opvang (BSO) Apeldoorn

Voor basisschoolkinderen van 4-13 jaar is er de Buitenschoolse Opvang van Kinderopvang OOK in of nabij Apeldoorn. Juist deze leeftijdsgroep is nieuwsgierig en actief en laat zich graag uitdagen. In onze BSO’s kunnen ze hun hart ophalen. Met meer dan 20 jaar ervaring en 24 BSO's is er voor ieder kind een heerlijke speelplek dicht bij u in de buurt.


De voordelen van een BSO bij Kinderopvang OOK

  • Groot spel- en speelgoed aanbod, uiteenlopende knutselmaterialen en er worden regelmatig workshops georganiseerd. 
  • Kinderparticipatie staat hoog in het vaandel.
  • Leeftijd gericht pedagogisch beleid.


BSO Apeldoorn met maatschappelijke betrokkenheid

De BSO’s werken samen met scholen, maar ook met andere kindgerichte organisaties in de buurt. In of vanuit de BSO kunnen kinderen deelnemen aan workshops of sportactiviteiten die verzorgd worden door derden zoals zwemles, muziek, karate of dans.

Adventure BSO’s

Kinderopvang OOK heeft in Apeldoorn in enkele wijken Adventure BSO’s. In scoutinggebouwen draait het programma rond de natuur: stoere activiteiten in het bos of binnen mooie dingen maken met natuurlijke materialen. Maar ook hier is veel spel- en speelgoed en kan in bijvoorbeeld de leeshoek even bijgekomen worden van de schooldag.


Kijk of uw school een BSO van Kinderopvang OOK heeft

Kinderopvang OOK verzorgt voor scholen in Apeldoorn en omliggende gemeenten BSO. En ook voorschoolse opvang (VSO), tussenschoolse opvang (TSO), schoolvrije opvang (SVO) en vakantieopvang. Onze BSO’s zijn in of vlakbij scholen gehuisvest.
Klik voor een BSO bij u in de buurt